Werken in Almelo

Almelo bruist van de bedrijvigheid. Je vind er steeds meer grote bedrijven. Met name op het XL bedrijvenpark en aan de andere kant van de snelweg hebben zich interessante bedrijven gevestigd.

Branches in Almelo

In Almelo vind je relatief veel industrie en techniek. Daarnaast treffen we er ook steeds meer distributie centra aan die gebruik maken van de ligging en de ruimte. Ten slotte vinden we ook in de financiële sector en in de juridische sector voldoende werkgelegenheid.

Incassobureau & Gerechtsdeurwaarders

Soms kom je als bedrijf in een lastige positie terecht. De klant kan of wil de openstaande factuur niet betalen. Vaak sta je als bedrijf machteloos en heb je niet de juridische middelen om gerechtelijke stappen te ondernemen. Veel kleine en middel grote bedrijven zoals het MKB schakelen een incassobureau in. Zo worden minnelijke incasso's geïncasseerd zonder tussen komst van een rechter. Wordt de incasso echter nog niet betaald dan gaat het om een gerechtelijk incassotraject waar een rechter bij komt kijken. Een incassobureau alleen kan gerechtelijke incasso's niet volledig afhandelen. Hiervoor heb je een gerechtsdeurwaarder nodig. Gerechtsdeurwaarders mogen op bevel van de rechter beslag leggen op iemands woning, auto of zelf op het loon. IkinkBekman in Almelo is zowel een incassobureau als een gerechtsdeurwaarder en kunnen je dus bij elk soort incassotraject bijstaan.

Advocaten in Almelo

Mocht je een geschil hebben dat wat verder gaat dan een niet betaalde rekening dan zijn er erg geschikte advocatenkantoren in Almelo. Gezien de taak die de stad op zich neemt in de lokale rechtsspraak is Almelo namelijk een uitstekende vestigingsplaats voor Juristen en advocaten. Dus maak het makkelijk en goedkoper voor jezelf en je advocaat en zorg er voor dat zaken die in Almelo voorkomen ook door een Almelose advocaat worden behandeld.