Lekker eten in een restaurant in Almelo

Almelo heeft fijne en gezellige restaurants. De meeste zul je vinden in en rondom de binnenstad.

3 Restaurant tips

Zoals iedere stad heeft Almelo genoeg restaurants. Toch zijn er enkele die we het noemen meer dan waard vinden. Wil je een keer wat anders bezoek dan één van deze drie restaurants.

Theaterhotel

Een uniek concept in Almelo is het theaterhotel. Heerlijk eten, een theatervoorstelling en slapen onder één dak. Dat kan alleen in het theaterhotel in Almelo.

Griekse bistro Kreta

Een Grieks restaurant met een kaart die ver buiten de grenzen van Griekenland uitkomt. Men combineert hier de Griekse keuken met de gezellige sfeer van een bistro. Kreta Almelo ligt daarbij op een unieke locatie in het centrum waar een fantastisch uitzicht gegarandeerd is.

Tapas bij Solera

Is een tapasrestaurant uniek te noemen? Dat niet echt, er zijn er uiteraard vrij veel van. Maar voor de "best tapas in town" ga je in Almelo naar Solera. Een complete kaart met meer kwaliteit en variatie dan je gewend bent bij het gemiddelde tapas restaurant.

BBQ Catering of workshop

Geen zin in een restaurant maar wel in lekker eten? Schakel dan het lokale bedrijf Kolenboertje in. Zij verzorgen BBQ workshops en BBQ catering op locatie. Lekker eten en tevens een leuke activiteit en direct catering voor een bedrijfsfeest, vrijgezellen feest of familiedag.

Maak een Gratis Website met JouwWeb